ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ & ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ, ΠΟΛΥΧΩΡΟΙ, ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, RESIDENCY CENTERS, BAR THEATERS κλπ.

Tuesday, June 11, 2013

ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ


Αγαπητοί συνάδελφοι, λάβαμε σήμερα την παρακάτω ειδοποιήση:

"Από σήμερα επιτροπή του Δήμου ξεκινά αυτοψίες στους χώρους που ευρέθησαν να λειτουργούν ως θέατρα χωρίς άδεια, κατά τους ελέγχους του πρώτου τριμήνου 2013, προκειμένου να διαπιστώσει εάν οι χώροι αυτοί διαθέτουν έξοδο κινδύνου των θεατών και του προσωπικού και να συντάξει έκθεση για την κάθε αυτοψία, η οποία θα παρουσιασθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα υπόλοιπα αρμόδια όργανα. Παρακαλώ πολύ τα μέλη σας να διευκολύνουν το έργο της επιτροπής."

Επίσης, την Πέμπτη 13/6 στις 15.00 είναι προγραμματισμένο να γίνει Δημοτικό Συμβούλιο. Θα προσπαθήσουμε να μπει το θέμα μας εκτός της ημερήσιας διάταξης για αυτό και σας καλούμε όλους έξω από το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ στην Πλατεία Κοτζιά, όπου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο, στις 14.30. Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική, πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρόν για άλλη μια φορά, ακόμη κι αν δεν καταφέρουν να μπουν μέσα πολλοί από εμάς.

Τέλος, κι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του συμβουλίου, θα γίνει την Παρασκευή 14/6 στις 15.30 συνάντηση της ΕΝΩΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στο VAULT προκειμένου να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματά μας. 

Είναι τεράστιας σημασίας να ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Παρακαλούμε να προωθήσετε το μήνυμα σε όποιον άλλο θεωρείτε ότι πρέπει να συμμετέχει.

Φιλικά,
Ένωση Χώρων Πολιτισμού

No comments:

Post a Comment